Unieke premiedaling voor alle Goed idee risicoverzekeringen

donderdag, 11 maart 2010

Alle bestaande klanten met een Goed idee risicoverzekering hebben voordeel van de unieke premieeverlaging door Dazure. In het concept van de Goedidee risicoverzekering is opgenomen dat jaarlijks wordt gekeken bij welke risicodrager de premie het meest aantrekkelijk is. Een wisseling van verzekeraar is echter aan deze premieverlaging niet voorafgegaan: Paerel Leven blijft de risicodrager.

De risicotarieven gaan bij de risicoverzekeringen Goedidee en Goudidee tot 16% omlaag.

Bestaande klanten gaan overigens niet meteen een lager maandbedrag betalen. "Dat komt bij de reguliere herberekening na vijf jaar looptijd. Tot die tijd wordt de extra premie in een depot gestort, waarmee de klant dus een tegoed opbouwt. De klant kan na vijf jaar zelf kiezen of hij de lagere premie wil of door wil sparen."

"Gemiddeld over de hele portefeuille en de hele looptijd gaat het om een premiedaling van 7%, variërend van 3% tot 13%", zegt Donselaar. Volgens hem is Dazure daarmee "gegarandeerd top 3" in de lijst van goedkoopste aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen.

De reden voor de premieverlaging is tweeledig: als reactie op premieverlagingen die de grote verzekeraars de afgelopen tijd hebben doorgevoerd en nieuwe overlijdensstatistieken van het CBS.

Wilt u meer weten over de unieke Goed idee overlijdensrisicoverzekering of hebt u andere vragen?

Bel vrijblijvend 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief) of lees de FAQ's over Goed idee. Wij helpen u graag verder.


Als u de Goed idee overlijdensrisicoverzekering (orv) via ons afsluit, ontvangt u na het 1e premiejaar ook nog eens 10% van de betaalde premies retour. Ook uniek!

« Terug naar nieuwsoverzicht