Provisieloos risicoverzekering afsluiten

dinsdag, 30 maart 2010

Binnen de premievergelijking van goedkoopste risicoverzekeringen bieden wij u het complete overzicht van verzekeraars die een provisievrije risicoverzekering aanbieden. Dus met volledige inbouw van de provisie, waardoor u een lagere premie krijgt.

Deze goedkoopste provisieloze risicoverzekeringen kennen een lagere premie dan de gebruikelijke provisievariant. U betaalt slechts een eenmalige vergoeding afhankelijk van de aanbieder.

U heeft zo de mogelijkheid om uw goedkoopste orv tegen 0% provisie te vergelijken en af te sluiten. Aangezien nog niet alle verzekeraars de provisieloze premie ondersteunen, tonen wij enkel de aanbieder die dat wel doen. Samen met de reguliere provisie premievariant.

Is een netto orv altijd goedkoper?

Voor alle verzekeringen betaalt de verzekeraar een provisie beloning aan de adviseur die de nieuwe verzekering afsluit. Of het nu een risicoverzekering, een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een maandlastverzekering, een levensverzekering of autoverzekering is. Deze provisie van de verzekering zit in de verzekeringspremie. De provisie van het soort verzekering varieert tussen de 0% en 40% van de maandpremie.

Dus: als u een risicoverzekering (orv) zonder provisie afsluit zonder (netto orv), scheelt u dat direct in uw maandlasten. Makkelijker besparen kan niet. De verzekering wordt er niet anders door, alleen een goedkopere premie. U betaalt dan meestal wel eenmalige bemiddelingskosten aan de adviseur, want hij moet ook boodschappen kunnen doen!

Vergelijken van de goedkoopste risicoverzekering provisievrij? Vraag hier een premievergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen zonder provisie (= netto premie orv).

« Terug naar nieuwsoverzicht