Overlijdensrisico verzekeren tot 85e

donderdag, 29 april 2010

Als u op wat hogere leeftijd een huis gaat kopen, is het vaak bijzonder lastig om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten waarmee u zich ook nog na uw 75e kunt verzekeren.

Bij de GoedIdee en GoudIdee Nabestaandenverzekering kunt u zich maar liefst tot 85 jaar verzekeren zolang u bij aanvang van de overlijdensrisicoverzekering niet ouder bent dan 65 jaar. Dat is uniek!

Geen enkele andere overlijdensrisicoverzekering kunt u tot uw 85e afsluiten. Goedidee en Goudidee wél!

Soms is de Goedidee Nabestaandenverzekering de voordeligste overlijdensrisicoverzekering, soms is deze een paar euro duurder dan de goedkoopste. De kans op premieverlaging tijdens de looptijd, premierestitutie bij beëindiging en overlijden, zonder gezondheidsvragen het verzekerde bedrag verhogen zijn wel zulke interessante extra’s dat het die paar euro per maand zeker waard zijn.

Tot slot kunt u soms dezelfde dag al een dekkingsbevestiging in uw e-mail krijgen. Er vindt namelijk telefonische medische acceptatie plaats door de verzekeraar, u weet dan meestal direct waar u aan toe bent en hoeft niet zelf een hele gezondheidsverklaring in te vullen.

TIP:

Bereken premie Goed idee

« Terug naar nieuwsoverzicht