Wie is Dazure? Wat is Goudidee?

dinsdag, 4 mei 2010

De Goud idee overlijdensrisicoverzekering, is de provisievrije variant van de Goed idee Nabestaandenverzekering die is ontwikkeld door het proces op te knippen en vervolgens iedere schakel te optimaliseren. Gedurende de looptijd kan het verzekerde bedrag bij een andere verzekeraar worden ondergebracht als zij een lagere premie bieden. De verzekerde profiteert dus ook tijdens de looptijd van een dalende prijs (o.m. door een dalende sterftekans). Dit voordeel wordt beheerd in een rentedragend premiedepot dat eigendom is van de verzekerde. Bij tussentijdse beëindiging, einde looptijd of bij overlijden, wordt een eventueel tegoed in het premiedepot overgemaakt naar de verzekerde of nabestaande. Eens in de vijf jaar wordt de inleg van de klant herberekend en kan een eventuele verlaging worden doorgevoerd.

Wie is Dazure?

Visie Dazure
In Nederland moeten financiële producten en de wijze waarop deze worden aangeboden op een geheel andere manier te worden ingericht, om de prijs en kwaliteits- verhouding te verhogen. Dazure wil hier de rol op zich nemen van innovator en voortrekker op dit gebied.

Missie Dazure
Dazure richt zich op het ontwikkelen van financiële, bancaire en verzekeringsconcepten. Deze concepten worden aangeboden aan adviseurs die de verkoop richting consument op zich nemen. Het belang van de consument staat centraal in zowel de prijsstelling als kwaliteit van de producten. Kernwaarden die bij Dazure centraal staan: Persoonlijk, Deskundig, Ervaren, Innovatie en Enthousiasme.


« Terug naar nieuwsoverzicht