Risicoverzekering hypotheek vaak te duur

dinsdag, 18 mei 2010

Overlijdensrisicoverzekeringen in een beleggingsverzekering, kosten mensen nog steeds veel te veel geld. Gedupeerden kunnen van zulke overlijdensverzekeringen af en dat bespaart ze veel geld.

De premies voor de overlijdensrisicoverzekering die wordt afgesloten met de beleggingsverzekering, stijgen elk jaar, vaak met meer dan 10%. Hierdoor daalt de waarde van de beleggingsverzekering nog steeds, ook natuurlijk door de tegenvallende beleggingsresultaten.

Bespaar eenvoudig veel premie met een provisievrije risicoverzekering zonder hoge provisie. De provisie (de beloning) is dan geen onderdeel meer van de premie.

Klanten hebben de keuze tussen lage eenmalige kosten of het betalen van provisie tot 170% van de jaarpremie. De meest gemaakte klantkeuze is duidelijk: meer dan 90% kiest voor het afsluiten van een risicoverzekering zonder provisie.

Enkel de provisie wordt uit de premie verwijderd, aan de voorwaarden van de risicoverzekering verandert niets. De verzekering blijft dus exact hetzelfde qua dekking en voorwaarden.

De risicopremie daalt wél fors met gemiddeld zo'n 15% over de gehele looptijd van de risicoverzekering. Klantvoordeel loopt op tot duizenden euro's. Het gratis premievergelijk toont het voordeel.

De volgende risicoverzekeringen kunt u via ons provisievrij afsluiten:

Aegon risicoverzekering
ASR Risicoverzekering
Cardif Life Care risicoverzekering
Dazure Goud idee risicoverzekering
Delta Lloyd risicoverzekering
Florius risicoverzekering
Generali Ondernemers risicoverzekering
Legal and General risicoverzekering
Nationale Nederlanden risicoverzekering
NHP risicoverzekering
REAAL risicoverzekering
TAF Personal Leven risicoverzekering
Waerdevol risicoverzekering
XMoment risicoverzekering
Xtensive risicoverzekering

De verwachting is dat het aantal aanbieders van provisievrij risicoverzekering gaat toenemen. Uiteraard worden deze dan toegevoegd in het aanbod.

Premies vergelijken van de goedkoopste risicoverzekeringen provisievrij?
Vraag een premievergelijking van overlijdensrisicoverzekeringen zonder provisie.


« Terug naar nieuwsoverzicht