ORV Universal Leven (Allianz) ook zonder provisie

woensdag, 23 juni 2010

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met de kwetsbaarheid van ons leven. Door langdurige ziekte, arbeidsongeschiktheid of zelfs het overlijden van u of uw partner. De financiële consequenties zijn vaak zeer ingrijpend.

De Allianz Design Risico biedt bescherming tegen een ernstig inkomensverlies bij overlijden of arbeidsongeschiktheid.

U kunt de Allianz risicoverzekering jaarlijks afstemmen op uw eigen situatie. Stopt één van de partners bijvoorbeeld tijdelijk met werken in verband met de komst van een kind, dan kan in die periode het verzekerde bedrag worden verhoogd. Verwacht u in de toekomst meer inkomsten of heeft u de hypotheek afgelost, dan heeft u misschien genoeg aan een lager bedrag. Na iedere aanpassing wordt de premie opnieuw vastgesteld.

Of u nu kiest voor een uitkering ineens of voor een extra inkomen, met een risicoverzekering van Allianz creëert u financiële zekerheid voor uzelf en voor uw gezin.


Rekenvoorbeeld provisievrije risicoverzekering (netto premie)
* risicoverzekering premie met provisie € 70,- looptijd 30 jaar € 25.200,-
* risicoverzekering premie provisieloos € 58,- looptijd 30 jaar € 21.330,-

Kortom: als de klant de goedkoopste risicoverzekering zonder provisie afsluit, scheelt dat direct in de premie en dus geld. Makkelijker besparen kan niet. De verzekering wordt er niet anders door, alleen stukken goedkoper. De eenmalige bemiddelingskosten worden meestal binnen enkele maanden al terugverdiend.

Meer weten over het voordeel van provisieloze verzekeringen? Stel gratis uw vraag.

Test het gratis premievergelijk van alle goedkoopste risicoverzekeringen zonder provisie.

Hebt u vragen of wilt u persoonlijk contact? Stuur uw bericht of bel ons op 0900 - 446 0 446.

« Terug naar nieuwsoverzicht