Risicopolis Legal en General doet het goed

maandag, 21 november 2011

Op 3 oktober 2011 heeft levensverzekeraar Legal & General haar Lifestyle overlijdensrisicoverzekering aangepast. Met een zeer scherpe premie en voor iedereen die een risicoverzekering wil afsluiten beschikbaar!

Legal and General kent in haar overlijdensrisicoverzekering premiegarantie én heeft zelf een solvabliteit van meer dan 300%. Hoeveel zekerheid wilt u hebben?!

Geen inkomens- en vermogensgrens meer!

Legal & General Lifestyle kent geen inkomens- en vermogensgrens en is nu dus bereikbaar voor iedereen! Vanzelfsprekend met de vertrouwde hoge kwaliteit en met zeer scherpe tarieven!

Verhoogde keuringsgrenzen Legal & General Lifestyle

Eerder dit jaar verhoogde Legal and General al de keuringsgrenzen voor de overlijdensrisicoverzekering. Dat betekent dat pas vanaf een verzekerd kapitaal van 750.000 een medische keuring noodzakelijk is.
Bij een verzekerd kapitaal tussen 250.000 en 750.000 is een gericht medisch onderzoek voldoende.

Geen verhoging bestaande overlijdensrisicoverzekeringen

Met de introductie van de nieuwe Legal & General Lifestyle is het niet meer mogelijk verzekerder bedragen op lopende overlijdensrisicoverzekeringen te verhogen. Wilt u een aanvullend bedrag verzekeren, dan ontvangt u draavoor een apart verzekeringsvoorstel.

Vraag een vrijblijvende premievergelijking , ook netto orv's zonder provisie.

« Terug naar nieuwsoverzicht