De TAF Special ORV: lage premie

vrijdag, 17 april 2015

De TAF Special ORV. Kenmerkend aan dit product: de laatste vijf jaar van de looptijd zijn premievrij en de klant heeft de keuze om een eventuele reservewaarde te laten uitkeren als hij de verzekering vóór de einddatum beëindigt.

De TAF Special ORV kent zowel gelijkblijvende als dalende verzekerde kapitalen. Risicodrager achter de TAF Special ORV is Credit Life AG.

TAF Special ORV
TAF had al een uitstekend en hoog gewaardeerd product met de TAF Personal Overlijdensrisicoverzekering. Toch vonden zij dat er nog ruimte genoeg was voor een ORV op een iets andere leest. De TAF Special ORV kent net zoveel keuzemogelijkheden om de dekking op maat te maken als de TAF Personal ORV. Door de kortere premiebetalingsduur bij dalende verzekerde kapitalen en de mogelijkheid om een reservewaarde terug te krijgen, kunt u nog meer maatwerk krijgen.

De TAF Special ORV is bij uitstek geschikt voor mensen die niet alleen letten op de maandpremie maar ook op de totale premiesom die zij over de hele looptijd van de verzekering betalen. Zo blijft het aanbod aantrekkelijk voor iedere klant.

Over de hele linie kan TAF zo een perfecte combinatie aanbieden van de beste voorwaarden en de scherpste tarieven.


Premievergelijking >>>

« Terug naar nieuwsoverzicht